Huur fiets accessoires: voor een geschikte oplossing!

Verschillende accessoires om je fiets naar jouw wens aan te passen.

Accessoires

Het zijn de vragen die pas komen als je eenmaal hebt besloten een fiets te huren. Mijn kind is nog niet fietsvaardig, hoe neem ik hem of haar mee? Waar kan ik mijn persoonlijke spullen kwijt? Op mijn smartphone heb ik een fietsroute-app geïnstalleerd, maar hoe kan ik deze onderweg volgen? Wij zijn gewend om met een helm te fietsen, wat nu? Geen probleem! Wij bieden verschillende accessoires aan.

Kinderzitjes, zowel voor als achter, en een fiets met kinderaanhanger voor de allerjongsten. Ben je met kinderen, dan hoef je jouw plannen voor een fietstocht langs de bollenvelden dus niet te wijzigen. Een telefoonhouder om tijdens je fietstocht een route te volgen of om een onverwacht telefoontje te beantwoorden. In Nederland is het namelijk niet toegestaan om met je telefoon in de hand te fietsen. Hoewel er in ons land geen verplichting geldt om een fietshelm te dragen is dit in bepaalde situaties aanbevolen: kinderen die zelfstandig fietsen, ouderen die van een fiets gebruik maken, personen met weinig fietservaring en buitenlanders die dit al gewend zijn. Een waterdichte fietstas om je persoonlijke spullen mee te nemen of om een onderweg gedane boodschap te kunnen vervoeren. Met behulp van een klik-systeem kan de tas aan de fiets bevestigd worden.

Houd er wel rekening mee dat accessoires alleen in combinatie met een huurfiets geboekt kunnen worden. Mocht je onverhoopt vergeten zijn een accessoire te reserveren, dan kan dit vrijwel altijd nog bijgeboekt worden op onze verhuurlocatie bij Keukenhof.

Stel je vraag via WhatsApp