Alle routes

Bloemenvelden zuid & Lisse centrum (10 km)

Totale afstand10 km

Tijdsduur1-2 uur

Bloemen_oranje_fiets Open in Routenetwerk app

 

Zodra je de afslag vlak bij de Keukenhof hebt genomen krijg je door de omgeving direct het gevoel dat je in een andere wereld terechtgekomen bent. Hoewel je eerst sportterreinen passeert, zal het weidse landschap waar je daarna doorheen rijdt je compleet verrassen. In het vroege voorjaar staan hier de prachtige bollenvelden in bloei. Geniet van de indrukwekkende kleuren en snuif de geuren van de bloemen op. Vergeet onderweg zeker niet om mooie foto’s van de bloeiende bollenvelden te maken.

Het is mogelijk om deze route te combineren met een bezoek aan De Tulperij, een populaire bloemenattractie met pluktuin. Neem hiervoor ter hoogte van bordje 37 de Oude Herenweg.

Het is mogelijk om deze route te combineren met een bezoek aan De Tulperij

 

Tijdens het vervolg van jouw fietstocht ga je kennismaken met het pittoreske centrum van Lisse. Door de verschillende winkeltjes en sfeervolle horecagelegenheden, waarvan sommige met terras, zal je ertoe uitgenodigd worden een drankje te nemen of een lunch te nuttigen. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan Museum De Zwarte Tulp. Hier kun je van alles te weten komen over de geschiedenis van en de huidige bloembollencultuur. Keer na het ontdekken van Lisse terug naar onze verhuurlocatie.

Stel je vraag via WhatsApp